23-vjeçarja vuan nga një çrregullim i rrallë, pretendon se i kanë ‘ardhur ato’ që kur ishte 1 vjeçe

Një vajzë britanike është bërë virale me historinë e saj, ajo thotë se vuan nga një gjendje e rrallë pati ciklin e parë menstrual kur ishte ende një foshnje.

23 vjeçarja Liza Louise kaloi në pubertet të parakohshëm, ku një fëmijë zhvillohet shumë më shpejt se zakonisht – madje ajo filloi të kishte perioda kur ishte vetëm 18 muajshe.

“Isha në shkollën fillore kur kuptova se isha ndryshe. Ishte shumë e qartë për njerëzit e tjerë dhe prindërit për shkak të madhësisë së gjoksit tim.

Ishte një pengesë e madhe për të bërë miq. Prindërit e mi u trembën në fillim, por fatmirësisht mjekët u shpjeguan gjithçka.”, shpjegoi 23 vjeçarja.

Megjithatë, ajo nuk e di nëse gjendja e saj do të çojë në menopauzë të hershme. Duke dashur të ndihmojë gratë e tjera të kuptojnë çrregullimin nga i cili vuan, ajo e ka ndarë historinë e saj në TikTok.

Komentet dhe reagimet kanë qenë të shumta për këtë histori, ku ka shumë nga ata që e mbështesin por ka dhe të tjerë që nuk e besojnë aspak.