A ja bënë reja kafen Gilit, apo Gili resë?

Jetojmë në kohën e vjehrrave moderne e bashkohore, që shpesh rejat e tyre i trajtojnë edhe si shoqe. Dalë nga dalë kanë filluar të hiqen barrierat e njohura dhe të ndryshojë marrëdhënia klasike nuse-vjehërr.

Njëjtë po ndodh edhe me këngëtaren shumë të dashur për publiku, Gilin, e cila po krijon një marrëdhënie shumë të bukur me renë e saj të parë.

Reja e Gilit që është edhe disenjatore, shpesh po i zgjedh edhe veshjet e këngëtares, pra, kafet kush-kujt të mundet./Kosovarja/

FOTO: