Adelina Tahiri bashkë me familje rregullohen për mrekulli

Adelina Tahiri kujdeset shumë për paraqitjen e saj të jashtme, por kujdeset edhe për bashkëshortin dhe djalin e tyre.

Së fundmi, në Instagram ka shpërndarë një imazh ku dukeshin të mahnitshëm me veshjet e tyre të kombinuara, shkruan”Kosovarja”.

Sot është ditë e rëndësishme për besimtarët mysliman, dhe skishte si të mungonte edhe një urim nga Adelina.

Fotografinë që kishte shpërndarë e shoqëroi edhe më një mbishkrim, ku uroi Fiter Bajrimin.

Si duket, Adelina bashkë me familje po dalin tek familjarët, për të uruar festën.

FOTO: