“Artistë me shkollë”, këta janë këngëtarët shqiptarë që kanë kryer studime larg nga muzika

Trojet shqiptare kanë një numër të madh të artistëve që punojnë brenda e jashtë vendlindjeve të tyre, këta artistë kanë sjellë sjelljen e tyre dhe sjellin projekte nga më të ndryshmet, e që disa prej tyre kanë mbijetuar kohë për vite të tëra.

Disa prej tire kanë të studimet në fusha të ndryshme por më shumë janë aktive në botën e artit.

Shqip ua sjellë disa nga artistët që kanë të bëjnë studimet në fusha të tjera:

1.Ledri Vula –  është nga rep-artistët më të njohur në vend, mirë keni ditur se ai ka studimet për regji filmin në Prishtinë?

2.Armend Rexhepagiqi – Cilësohet si nga artistët më të mirë në vend, por Armendi ka studiuar muzikën në fushën e mjekësisë.

3.Elvana Gjata – Elvana është një nga artistët e njohur nga Shqipëria, ku këngët e muzikës janë të diplomuar në Universitetin e Tiranës për regjisore.

4.Xhensila Myrtezaj – Artistja e njohur ka diplomuar në drejtimin “Marrëdhënie me publikun”, mirëpo është aktive vetëm me muzikë.

5. Naim Abazi – Këngëtari Naim Abazi ka muzikën që të përfundojë edhe studimet në fushën e mjekësisë.

Ndryshe, artistët e lartë kujtojmë se nuk janë aktivë në fushat ku kanë diplomuar.