Butrint Imeri sapo u tall kështu me Luizin “luanin”

Butrint Imeri sapo u tall kështu me Luizin “luanin”
Butrint Imeri sapo u tall kështu me Luizin “luanin”
Butrint Imeri sapo u tall kështu me Luizin “luanin”
Butrint Imeri sapo u tall kështu me Luizin “luanin”
Butrint Imeri sapo u tall kështu me Luizin “luanin”

“Luf ën” e konsiderojmë të hapur! Butrint Imeri sapo u tall me luanin.
Kiara Tito ka futur në “lu ft ë” Luizin dhe Butrint Imerin, të paktën këstu lexohen veprimet e fundit të këngëtarit pas lidhjes që ish e dashura e tij ka krijuar brenda në shtëpi.

Butrint Imeri sapo u tall kështu me Luizin “luanin”
Butrint Imeri sapo u tall kështu me Luizin “luanin”
Butrint Imeri sapo u tall kështu me Luizin “luanin”
Butrint Imeri sapo u tall kështu me Luizin “luanin”
Butrint Imeri sapo u tall kështu me Luizin “luanin”

Butint Imeri ka ironizuar mbrëmjen e sotme “Luanin”, kafshën me të cilën shpesh Luizi krahason veten, ndërsa ka postuar foton e një fëmije me njëlodrër në dorë.
Butrint Imeri sapo u tall kështu me Luizin “luanin”