Çfarë i bën bashkë Robert Berishën dhe Soni Malaj?

I ftuar në “Pardon my French”, Robert Berisha ka folur për bashkëpunimet muzikore dhe projekteve të tjera për të cilat ka punuar.

Me anë të një telefonate që ju bë këngëtares Soni Malaj për të konfirmuar bashkëpunimin, Roberti pranoi se me Sonin do të realizonin këngën e radhës.

Ai shtoi se projekti mund të vijë këtë verë nëse pëlqehet dhe konfirmohet nga të dy, por edhe në një të ardhme të afërt, varësisht angazhimeve të tyre.