Çifti adopton jetim nga i njëjti spital pasi i porsalinduri i tyre ndërroi jetë

Katie dhe Josh Butler ishin shumë të emocionuar për të mirëpritur fëmijën e tyre në botë. Por kur ky çift nga Nashville, Tenesi mbërriti për kontrollin e tyre rutinë 20-javor, mjekët zbuluan në një ekografi se kishte një shqetësim të panjohur me zhvillimin e foshnjës së tyre.

Foshnja e tyre lindi – një djalë i quajtur Dewey – Mjekët punuan për të shpëtuar jetën e tij nga një shkak i panjohur. Por pas 132 ditësh, Dewey i vogël ndërroi jetë në mes të një operacioni rutinë për t’i vendosur një tub ushqimi në mënyrë kirurgjikale.

Katie dhe Josh ishin zemërthyer, por ata nuk e dinin se universi kishte plane për ta, duke përfshirë dikë vetëm një kat mbi ta në spital. Një infermiere me të cilën Katie dhe Josh ishin afruar, i telefonoi një ditë, gjë që i befasoi.

Ajo kujtoi se Butlers kishin shprehur interes për t’u kujdesur dhe në katin e 5-të të spitalit ishte një djalë i vogël i quajtur Brax. Ai në të gjithë 11 muajt e jetës së tij nuk ishte larguar kurrë nga spitali, duke qëndruar i lidhur me një tub.

Prindërit e kishin lënë në spital pasi nuk mund të kujdeseshin për të, por mjekët besonin se kushtet e Brax-it do të përmirësoheshin ngadalë ndërsa ai rritej. Momenti kur Katie dhe Josh takuan Brax-in, ishte dashuri me shikim të parë.

Ata e morën në shtëpi dhe e kujdesën, dhe në momentin që ai ishte në shtëpinë e tyre me një familje të dashur, të gjitha kushtet e tij treguan përmirësime të vazhdueshme. Dukej sikur të qenit i rrethuar nga dashuria dhe kujdesi e ndihmoi për ta shëruar.

Megjithëse u mungon Dewey dhe ende e ndjejnë humbjen e tij, ata janë të lumtur që ai është i lirë nga vuajtjet dhe kuptojnë se humbja e tij ndihmoi për t’i krijuar hapësirë ​​dikujt që kishte nevojë për ta. Sa histori e bukur!