Çifti i famshëm shqiptar në rrjetet sociale, Flamuri dhe Armonda, marrin vendimin e papritur: E kemi vendosur bashkë

Kur flasim për çiftet që kanë bërë bujë të madhe në rrjete sociale, Flamuri dhe Armonda janë ndër të parët që na kujtohen.

Historia e tyre e dashurisë u bë e njohur për opinionin saktësisht nga rrjetet sociale. Shumë i përkrahën e të tjerë i komentuan në mënyra nga më të ndryshmet, por me besimin e plotë tek njëri-tjetri, ata dhanë shembull të jashtëzakonshëm, duke sfiduar të gjitha paragjykimet.

Por, ata kanë marrë një vendim të pazakontë. Flamuri dhe Armonda kanë habitur ndjekësit kur kanë bërë të ditur se do të largohen nga rrjetet sociale.

Çifti i famshëm shqiptar në rrjetet sociale, Flamuri dhe Armonda, marrin vendimin e papritur: E kemi vendosur bashkë

Ata nuk kanë dhënë kohë të rikthimit por kanë kërkuar mirëkuptim për vendimin, shkaqet e të cilit nuk dihen.Ndoshta ditët në vijim do na e thonë.

Urojmë që ata të mos mungojnë gjatë teksa rikujtojmë se një ndër paraqitjet e fundit të tyre ishte në emisionin “A po m’njeh zemër” në Klan Kosova rreth dy javë më parë.

Ata kanë patur gjatë lidhjes së tyre pothuajse 9-vjeçare sfida të ndryshe dhe janë ndjerë të paragjykuar për shkak të pamjes së jashtme, ama forca e dashurisë për njëri-tjetrin edhe pse në një moshë të re i ka bërë ata të jenë të fortë ndaj gjithçkaje.