Cilat janë disa shenja që ai nuk ju pëlqen aq sa thotë?

Të gjithë e dinë se ndonjëherë ju filloni të bini në dashuri me dikë që ndoshta nuk ju pëlqen njësoj.

Ai ju sheh si një shoqe apo jo të përshtatshme për tipin e tij ose ndoshta është i frikësuar. Sigurisht, e vetmja mënyrë për të ditur me siguri nëse ai ju pëlqen vërtet është ta pyesni atë direkt. Por nëse jeni pak nervoze për ta bërë këtë, ka disa shenja për t’u parë.

Ai nuk kërkon t’ju shohë më shumë se dy herë në javë.

Nga të gjitha shenjat që ai nuk ju pëlqen, kjo është ndoshta më e madhja. Këtu nuk përfshihet të telefononi ose të dërgoni mesazhe.

 Nuk do t’ju prezantojë me miqtë e tij.

Nëse ai nuk ju sjell në jetën e tij dhe nuk ju jep mundësinë të takoni miqtë dhe familjen e tij, kjo nuk është sepse ai mendon se ju jeni e duhura. Përkundrazi, është sepse ai nuk parashikon një të ardhme me ju. Dhe mos e merrni këtë personalisht sepse nuk ka të bëjë gjithmonë me ju, ai mund të mos e imagjinojë një të ardhme me askënd.

Ai flet vetëm për veten e tij.

Ai nuk e ka problem të ndajë me ju gjëra për jetën dhe problemet e tij. Por në momentin kur hapeni për atë që po ndodh me ju, ai nuk ju jep vëmendje. Një djalë që ju pëlqen do të kujdeset për gjithçka që keni për të thënë, pavarësisht se sa e parëndësishme mund të duket.

Ai anulon takimet shpesh.

Ndonjëherë gjërat dalin dhe planet duhet të ndryshojnë. Por nëse po vëreni se papritmas të gjitha takimet tuaja duhet të planifikohen nga fillimi (ose nuk ndodhin kurrë fare), ai qëllimisht nuk po krijon kohë për ju.

Ai nuk i mban mend gjërat për ty.

Çdo gjë që i thua atij shkon në njërin vesh dhe del nga tjetri. Jo vetëm që është zhgënjyese të duhet të përsërisësh veten gjatë gjithë kohës, por është gjithashtu një e dhënë që ai nuk të konsideron ty një pjesë të rëndësishme të jetës së tij.

Ai nuk është konsistent.

Një ditë do të dërgoni mesazhe pa ndërprerje, por të nesërmen i duhen orë të tëra për t’ju dhënë një përgjigje me një fjalë. Mos harroni se një djalë që ju pëlqen do të bëjë gjithmonë më të mirën për të gjetur kohë për ju.

Diçka brenda jush po ju thotë se ai nuk ju pëlqen.

Instinkti juaj zakonisht është i drejtë. Mos kini frikë të dëgjoni intuitën tuaj dhe pyesni atë drejtpërdrejt se si ndihet për ju.