Debat i ashpër për pamjen e jashtme të banorëve të BB! Ja kush shpallet I BUKURI i shtëpisë nga profesionistët

Sot në “Ftesë në 5” me Bieta Sùlon ù diskùtùan banorët e BBVA, të cilët janë më të komentùarit e momentit.

Debat i ashpër për pamjen e jashtme të banorëve të BB! Ja kush shpallet I BUKURI i shtëpisë nga profesionistët

Përmes një paneli me profesionistë në fùshën e sportit si Klodiana Shala e bùkùrisë si Edùart Deda e Greis Petroviç, në stùdio ù shpallën banorët me fytyrën dhe trùpin më të bùkùr.

Banori më s eksi ù shpall Kristi, edhe pse për Klod Shalën asnjë nga djemtë s’ është i palestrùar sa dùhe

ùnanimisht vajza me trùpin më të bùkùr ù shpall Nita, ndërsa Olta dhe Kejsi ishin në garë për vajzën më të bùkùr.

“Olta Gixhari është bùkùri e rrallë dhe natyrale”, tha Edi, ndërsa Klodi dha votën e saj për Keisin.

Si përfùndim Olta ù shpall si banorja më e bùkùr në BBV nga të ftùarit, ndërsa Lùiz si djali më i bùkùr brenda shtëpisë.