DO GUXONIT DHE JU? Jennifer Lopez sjell trendin e ri për këtë pranverë, që kishim vite pa e parë

Modelet që u shfaqën në pasarela vjeshtën e kaluar po shfaqen dalëngadalë në rrugë dhe parashikimet e ekspertëve të modës në fakt kanë filluar të realizohen.
Edhe pse fundet mikro mini janë shumë moderne, ato nuk janë shumë pas fundeve maxi që janë në shumë koleksione të shtëpive të modës për pranverë/verë 2022.

Një nga personazhet e njohur që ka adoptuar menjëherë trendin e pritur të pranverës është Jennifer Lopez, e cila po bënte pazar me vajzën e saj këtë fundjavë.