Dy këngëtare e një modele, të famshmet shqiptare që ndjekë Abazoviq në Instagram

Dritan Abazoviq është kryeministri më i ri i Malit të Zi, njëherësh i pari i përkatësisë etnike shqiptare që drejton shtetin e vogël të Ballkanit.

Ai tashmë ka nisur punët që sjell detyra e të parit të ekzekutivit.

Nuk dihet nëse në mesin e punëve do të jetë ‘pastrimi’ i rrjeteve sociale nga periudha më private, por të paktën tani për tani, ai vazhdon të ketë disa të famshme shqiptare që i ndjekë në Instagram.

Bëhet fjalë për këngëtaren Mimoza Shkodra dhe Mihrije Brahën.

Abazoviq ndjekë edhe një modele shqiptare. Fjala është për Jehona Dreshajn, motrën e ish-Missit Afërdita Dreshaj.