Edukatorja vendos maskën që të “kall datën”, fëmijët e shkrëtë nuk pushojnë së qari (video)

Një video aspak noramle po qarkullon në rrjet, ku shfaqet një edukatore, në Mississippi,e cila iu “kall datën” fëmijët me një maskë.

Një punonjëse e çerdhes mund të dëgjohet duke i thënë gruas që mbante maskën që të shmangte disa fëmijë. Siç shihet edhe në video, shumë fëmijë që përballen me eduaktoren me maskë qajnë me të madhe

Në një nga videot që është më shumë se dy minuta, gruaja me maskë përkulet mbi një fëmijë dhe e pyet nëse është i keq dhe nëse do t’i duhet ta nxjerrë jashtë.

Një prej vogëlushëve përpiqet të fshehë fytyrën nga gruaja e maskuar, duke thënë jo dhe duke tundur kokën. Pavarësisht përgjigjes, gruaja i bërtet djalit në fytyrë.

Më pas, edukatorja shkon në një dhomë tjetër, duke paralajmëruar grupin e dytë të fëmijëve që të “bëhen gati”. Tre fëmijë shihen duke u përpjekur të fshihen pas rafteve, ndërsa gruaja i bie derës.

Kur hyn brenda, dëgjohen duke bërtitur nga frika. Ajo u afrohet fëmijëve dhe fillon të ndjekë një fëmijë të vogël që po qan. Këto pamje janë bërë publike nga një edukatore në Facebook. Ajo thotë se nuk i shikon të arsyeshme këto veprime të kolegëve të saj.shih videon