Ermiona reagon për herë të parë me një foto të bukur pas përjashtimit: Të dua më shumë se jetën

Ditën e sotme “Big Brother VIP” skualifikoi Ermiona Lekbellon nga formati për dhunë verbale. Mbrëmjen e djeshme ajo pati disa debate me disa prej banorëve dhe si duket është gjykuar se ka përdorur dhunë verbale.

Ermiona reagon për herë të parë me një foto të bukur pas përjashtimit: Të dua më shumë se jetën
Ermiona reagon për herë të parë me një foto të bukur pas përjashtimit: Të dua më shumë se jetën
Ermiona reagon për herë të parë me një foto të bukur pas përjashtimit: Të dua më shumë se jetën
Ermiona reagon për herë të parë me një foto të bukur pas përjashtimit: Të dua më shumë se jetën
Ermiona reagon për herë të parë me një foto të bukur pas përjashtimit: Të dua më shumë se jetën

Në fakt, Jona kërkoi të largohet edhe vetë mbrëmjen e djeshme duke thënë se nuk mundet të vijojë dot më shumë.

Ndërkohë, nuk ka vonuar shumë dhe ka ardhur reagimi i saj i parë në mediat sociale. Dhe jo ky reagim nuk ka të bëjë me lojën.

Ermiona reagon për herë të parë me një foto të bukur pas përjashtimit: Të dua më shumë se jetën
Ermiona reagon për herë të parë me një foto të bukur pas përjashtimit: Të dua më shumë se jetën
Ermiona reagon për herë të parë me një foto të bukur pas përjashtimit: Të dua më shumë se jetën
Ermiona reagon për herë të parë me një foto të bukur pas përjashtimit: Të dua më shumë se jetën
Ermiona reagon për herë të parë me një foto të bukur pas përjashtimit: Të dua më shumë se jetën

Por, me vajzën e saj, Lisën të cilën e ka përmendur aq shumë.Ajo ka postuar një foto të saj në Instagram, duke shkruar “Të dua më shumë se jetën, je gjithçka e imja”.
Ermiona reagon për herë të parë me një foto të bukur pas përjashtimit: Të dua më shumë se jetën
Ermiona: Është gjithçka shumë e shëmtuar. O Zot të gjithë votoni këtë djalë. Ik merru vetë më këto hiena.Luizi: kjo është lojë nervash. Luizi: Ti bie në kategoritë e këtyre.

Ermiona reagon për herë të parë me një foto të bukur pas përjashtimit: Të dua më shumë se jetën
Ermiona reagon për herë të parë me një foto të bukur pas përjashtimit: Të dua më shumë se jetën
Ermiona reagon për herë të parë me një foto të bukur pas përjashtimit: Të dua më shumë se jetën
Ermiona reagon për herë të parë me një foto të bukur pas përjashtimit: Të dua më shumë se jetën
Ermiona reagon për herë të parë me një foto të bukur pas përjashtimit: Të dua më shumë se jetën

Ermiona: Unë po iki në shtëpinë time, më presin gjëra të reja. Është 1 mars, e kam gjithë muajin përpara, kam një vajzë që më pret, kam njerëz në Itali.