Ervis Martinaj është gjallë, gazetari tregon vendin ku ndodhet tani

Cështja e Ervis Martinajt ka qenë kryefjala e aktualitetit gjatë javëve të fundit, i cili dyshohet se mund të keë humbur jetën ose mund të jetë fshehur.

Në lidhje me këtë ngjarje ka folur edhe gazetari Poli Hoxha për “Euroneës.al”, i cili ka ha bitur jo pak me deklaratën e tij.

Ai është shprehur se një nga pistat kryesore të policisë në lidhje me të shumëkërkuarin Ervis Martinaj, është se ky i fundit është gjallë dhe ndodhet në një vend të Amerikës Latine.

“Një gjë është e sigurt. Një nga pistat në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë, sepse edhe aty ka një hetim policor, kishte nisur përpara se të ikte Gledis Nano, për fatin e Ervis Martin ajt.

Një nga pistat kryesore me të dhëna, është që ai ndodhet në një vend të Amerikës Latine. Është shumë e fortë si pistë.

Me çështjen e Ervis Marinajt, segmentë të rëndësishëm të policisë janë kokë e këmbë brenda, segmente të biznesit dhe të politikës nga të dyja krahët. Janë të lidhur me bizneset e tij, me mbrojtjen e tij, me marrëdhëniet e tij, ka biseda telefonike”, theksoi gazetari.