Fallxhorja shqiptare i jep lajmin e hidhur Joe Biden: Nuk do të jetë gjállë në vitin 2023

Parashikuesja e fatit, Irini Kakacaj thotë në “Shije Shtëpie” në Tv Klan se presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, nuk do të jetë më në pushtet.

Përveç kësaj, ajo shton se presidenti është i sëmurë dhe kjo do të sjellë ndarjen e tij nga jeta në vitin 2023. Irini Kakacaj: Unë do të them diçka dhe mos e harroni kurrë.

Joe Biden në 2023 nuk do të jetë më në jetën tonë, do ta shikoni dhe do ta kujtoni mirë këtë fjalë që ju thashë. Por edhe do të ikë tani këtë vit të 2023, sigurisht do të largohet nga vendi i politikës.

Katerina Trungu: Një moment që mos të humbasë kjo gjëja. Katerina Trungu: Ti mendon se tani ai do të largohet nga politika dhe vitin tjetër nuk do të jetë mes nesh?

Irini Kakacaj: Po. Dua ta kuptosh nuk do të jetë mes nesh se vërtet çfarë kam thënë ashtu ka dalë. Katerina Trungu: Nuk e vë në dyshim patjetër, por thjesht që ta kuptoj si fjalë.

Irini Kakacaj: Ai largohet nga jeta. Do më thuash tani, Irini si e the kështu? Ashtu e them, ashtu e shikoj, ashtu e parashikoj dhe ashtu është dhe në qoftë se ai largohet, largohet sepse është i sëmurë një dhe e dyta, nuk është në gjendje të sjellë në politikë ndihmën që duhet të japë në tërë botën.