Finalja e “Conference League”/ Një bidon i vogël uji 120 lekë në kioskat e rrugës

Tirana mbrëmjen e djeshme ishte kryeqendra e futbollit të Evropës, por duket se abuzimet e bizneseve i kaluan limitet e mundshme. 

Nëse më parë një bidon uji i vogël në kioskat e qytetit kushtonte vetëm 50-60 lekë, kjo nuk vleu mbrëmë në finalen e “Conference League”, ku mijëra tifozë u mblodhën për të parë ndeshjen.

Një qytetar ka denoncuar abuzimin me çmimet që kioskat bënë ndaj qytetarëve dhe turistëve. 

Sipas tij, dje një bidon i vogël uji është shitur 120 lekë në kioska dhe sipas shitësve kjo rritje vjen nga kompania.