Fitër Bajrami festohet më së miri në Zone Club dhe zbulojeni pak surprizën!

Zone po rihapet.

Pas masave shtrënguese të COVID-19, klubet janë hapur dhe ku tjetër ndizet atmosfera përpos Zone Club.

Hapja do jetë edhe më madhështore me prezencën e çunave të Threedots të cilët janë të ftuarit specialë.

Mos mungoni të hënën sepse do humbisni shumë!/Prive.al