Gënjeu për moshën që ka, nuk do ta besoni sa vjeçe është Juliana Nura

Gënjeu për moshën që ka, nuk do ta besoni sa vjeçe është Juliana Nura
Gënjeu për moshën që ka, nuk do ta besoni sa vjeçe është Juliana Nura
Gënjeu për moshën që ka, nuk do ta besoni sa vjeçe është Juliana Nura
Gënjeu për moshën që ka, nuk do ta besoni sa vjeçe është Juliana Nura
Gënjeu për moshën që ka, nuk do ta besoni sa vjeçe është Juliana Nura
Gënjeu për moshën që ka, nuk do ta besoni sa vjeçe është Juliana Nura
Gënjeu për moshën që ka, nuk do ta besoni sa vjeçe është Juliana Nura

Juliana Nura ishte dhe është sinonim i femrës së bukur, të zgjuar dhe ambicioze. Kishte tituj bukurie, pjesëmarrje në pasarela mode, dalje në kopertina revistash, intervista gjithandej dhe ishte bërë absolutisht femra më e ndjekur shqiptare në rrjete sociale.

Modelja bukuroshe Xhuliana Nura ka marrë vëmendje të madhe që kur nisi rrugëtimin në formatin e Big Brother VIP, që po mbahet për herë të parë në Kosovë. Xhuliana, emri i vërtetë i së cilës është Xhylije po befason me format e saj trupore. Kjo ka bërë që publikut t’i interesojë se sa vjeçare është ajo. Në nje nga “prime-t” Juliana tha se është 32 – tri vjeçe, por megjithatë, bazuar në disa të dhëna të tjera, Juli është 34 vjeçe. Nuk dihet saktë dita e saj e lindjes, por ajo ka lindur në vitin 1988. Ndryshe Xhuli eshte njera nder banoret me te forta qe ka Bigu i Kosoves.

Gënjeu për moshën që ka, nuk do ta besoni sa vjeçe është Juliana Nura

Gënjeu për moshën që ka, nuk do ta besoni sa vjeçe është Juliana Nura
Gënjeu për moshën që ka, nuk do ta besoni sa vjeçe është Juliana Nura
Gënjeu për moshën që ka, nuk do ta besoni sa vjeçe është Juliana Nura
Gënjeu për moshën që ka, nuk do ta besoni sa vjeçe është Juliana Nura
Gënjeu për moshën që ka, nuk do ta besoni sa vjeçe është Juliana Nura
Gënjeu për moshën që ka, nuk do ta besoni sa vjeçe është Juliana Nura
Gënjeu për moshën që ka, nuk do ta besoni sa vjeçe është Juliana Nura