Gjërat që burrat i bëjnë vetëm me atë që ata vërtetë e dashurojnë!

Burrë apo grua, ne nuk veprojmë në të njëjtën mënyrë me një mik apo atë që ka zënë gjithë hapësirën në jetën tonë. Në të njëjtën mënyrë, ne mund të mbështesim më shumë se kushdo gjysmën tjetër. Ja 7 gjërat që burrat i bëjnë vetëm me atë që e duan vërtet:

1.Ai pranon ritmin tuaj të jetës

Kur një burrë e do një grua dhe padyshim anasjelltas, ai është i gatshëm të pranojë ritmin e saj të jetës, madje edhe t’i përshtatet asaj. Shpesh, kur vendosim të jetojmë së bashku, ne shohim të përmbysur ritmin tonë të jetës. Për shembull, asaj i pëlqen të shkojë në shtrat herët, ndërsa ai mund të qëndrojë zgjuar deri në orën 3 të mëngjesit. Epo, një burrë që është vërtetë i dashuruar, do të përpiqet të flejë me atë që do në mënyrë që të përshtatet me ritmin e saj.

2.Ai përpiqet të njihet nga miqtë dhe familja juaj

Një burrë i dashuruar do të dëshironte të njihej nga miqtë dhe familja juaj. Dhe po, njohja e njerëzve që ju doni është shumë e rëndësishëm për të sepse ai e di që mendimi i të dashurve tuaj ka rëndësi. Kështu që ai gjithmonë sillet në mënyrë perfekte. Para familjes suaj, ai është i sjellshëm, me humor, i dobishëm. Para miqve tuaj, ai përpiqet të pranohet plotësisht në grup. Shkurtimisht, ai dëshiron të tregojë se është atje, i pranishëm për ju.

3.Ai është i gatshëm të bëjë sakrifica për lumturinë tuaj

Sakrifica, kompromise, një burrë dhe një grua bën pak ose shumë pak kur bëhet fjalë për të tjerët. Por për të zgjedhurin e zemrës së tij, një mashkull do të jetë krejtësisht i gatshëm ta bëjë atë! Mund të jenë sakrifica të vogla dhe të mëdha.

4.Ai lufton për çiftin

Nëse ai duhet të bëjë një përpjekje, ai do ta bëjë atë. Ai dëshiron t’ju bëjë të lumtur dhe është i gatshëm të bëjë shumë gjëra për t’ju bërë të buzëqeshni. Ai do të jetë gati të lërë Playstation-in e tij, për të kaluar më shumë kohë me ju. Kjo nuk do të thotë se ai i harron dëshirat dhe nevojat e tij, përkundrazi ashtu si ju, ai përpiqet të gjejë një ekuilibër në mënyrë që të gjithë të jenë të lumtur.

5.Ai kujdeset për të dashurit tuaj

Nëse një nga të dashurit tuaj nuk është mirë, ai do të preket jashtëzakonisht dhe do t’ju mbështesë gjatë kësaj periudhe të dhimbshme. Ai e konsideron familjen tuaj, si familjen e tij të dytë. Gjithashtu, duke e parë veten të trishtuar për shkak të një prej të dashurve tuaj e prek atë jashtëzakonisht dhe ai do t’ju mbështesë në maksimum. Ju e dini që mund të mbështeteni tek ai. Dhe për më tepër, edhe familja juaj mund të mbështetet tek ai!

6.Ai ju dëgjon me vëmendje

Një burrë që nuk kujdeset për ty, do të të dëgjojë me një vesh, por një burrë me të vërtetë i dashuruar do t’ju dëgjojë me vëmendje dhe nuk do të harrojë asgjë nga fjalët tuaja. Ai do të dëgjojë gjendjet tuaja shpirtërore, edhe nëse është e qindta herë që i tregoni. Ai e di që ju duhet të flisni dhe e pranon atë në mënyrë të përsosur: nëse ju ndiheni mirë, atëherë kjo e bën atë të lumtur.

7.Ai është krenar për të gjitha arritjet tuaja

Një burrë që ju do sinqerisht do të jetë krenar për arritjet tuaja. Ai madje do t’i jetojë ato përmes jush! Ai do të jetë i lumtur kur merrni një ngritje në detyrë ose kur arrini të bëni maratonën. Ai është krenar për gjithçka që ju bëni dhe ju mbështet edhe në projektet tuaja më të vështira.