Gjyqi ndaj Cristiano Ronaldos, hidhen poshtë akuzat për…

Kathryn Mayorga dhe ekipi i saj ligjor dyshohet se “u sollën me keqbesim”. Ky është vendimi i dhënë nga gjyqtarja Jennifer Dorsey në kulmin e procesit civil kundër Cristiano Ronaldos. Portugezi ishte akuzuar për dhunë seksuale nga Mayorga, për fakte të supozuara që datojnë që nga viti 2009. Sipas gjyqtarit, përdorimi i dokumenteve konfidenciale “të vjedhura” nga avokati i ish-modeles do ta kishte kontaminuar në mënyrë të pariparueshme çështjen.

Ashpërsia e vendimit është nënvizuar në një dokument prej 42 faqesh nga gjyqtari Dorsey, i cili mohon mundësinë e një apeli për ekipin ligjor të Mayorga, të udhëhequr nga avokati Leslie Mark Stovall.

“Unë konstatoj se vazhdimi i përdorimit të këtyre dokumenteve është me keqbesim, sepse dokumentet e përvetësuara dhe përmbajtja e tyre konfidenciale janë thurur në përmbajtjen e deklaratave të Mayorga-s”, thuhet në vendimin e Dorsey, i cili më pas shton dozën: “Meriton dënime të ashpra”.

Mayorga kishte paditur CR7 për 200 milionë dollarë, pasi kishte marrë tashmë 375 mijë dollarë nga portugezi para gjyqit.