Gjyshja 72-vjeçare martohet me një adoleshent 19-vjeçar

Dashuria, është një gjë shumë e paqëndrueshme. Pothuajse të gjithë e dëshirojnë atë, por kaq pak prej nesh e marrin me të vërtetë dashurinë e thellë, të kënaqshme që dëshirojmë dhe kemi nevojë.

Shpesh ne përfundojmë duke hipur në majë të pasionit, dhe më pas në fund të ditës e gjejmë veten duke pyetur – thjesht çfarë pamë tek ai person tjetër?

Gjyshja 72-vjeçare Almeda e gjeti veten duke e bërë këtë pyetje prej vitesh, pasi duroi një martesë për 43 vjet që praktikisht nuk kishte asnjë romancë në të.

Ish-bashkëshorti i saj, Donald, kishte ndërruar jetë në vitin 2013 pasi pati komplikacione me dίabetin për shtatë muaj në spital, duke e lënë gjyshen e gjashtë fëmijëve të ve dhe tepër të vetmuar.

Menjëherë pasi mbeti e ve, nëna e katër fëmijëve humbi më pas djalin e saj të madh, Robertin, në moshën 45-vjeçare. Mund ta imagjinoni se sa e dέshpëruar duhet të ketë qenë ajo dhe sa netë kishte kaluar në lot.

Edhe kolegët e saj vunë re se diçka nuk shkonte dhe e pyesnin rregullisht se si ishte. Për fat të mirë, asaj nuk iu desh të priste shumë përpara se të gjente sërish dashurinë.

Në funεralin e djalit të saj në vitin 2016, ajo pretendoi se zbuloi dikë që do t’i jepte me të vërtetë atë që i kishte munguar gjatë gjithë këtyre viteve – një adoleshent 19-vjeçar me emrin Gary. Kjo nuk ishte lidhja e parë i Gary-t me gra më të moshuara. Çifti tashmë është në vitin e dytë të martesës.