Gruaja ndahet nga burri 3 minuta pasi u martuan, për një fjalë goje

Të gjithë e dimë se martesa nuk është një gjë e lehtë. Por një çift e çoi këtë në një nivel krejtësisht të ri me një martesë që zgjati vetëm 3 minuta.

Raportet mbi detajet e sakta të kësaj kohe martesore nuk janë shumë të qarta, por sekuenca e ngjarjeve është e pranuar nga të gjithë të pranishmit.

Një burrë dhe një grua të sapomartuar ishin të vendosur të jetonin jetën e tyre të lumtur. Ata nënshkruan certifikatën e martesës me një gjykatës dhe filluan të largoheshin si një familje e re ligjore.

Por më pas, ndërsa ata u nisë për të ikur në shtëpi, gruaja u pengua dhe u shtri në dysheme. Burri i saj mendoi se skena ishte për të qeshur, me gjasë për shkak të rastit shumë formal të shoqëruar nga një incident kaq i trashë.

Ai filloi të tallej me të. Por kjo ishte një lëvizje e gabuar. Gruaja u zemërua që burri i saj i ri po tallej me të. Duket se burri i ka thënë: “ku i ke sytë, je shtrirë si lopë” dhe kaq mjaftoi për të bërë atë që nusja bëri.

Ajo u fut menjëherë te gjyqtari brenda gjykatës dhe i tha se kishte ndryshuar mendje, duke e anuluar martesën e saj brenda 3 minutash. Kjo martesë tani mban rekordin për lidhjen më të shkurtër martesore të mbajtur ndonjëherë.