Gruaja shet përqafime. Ekspozon listën e çmimeve dhe klientët vërshojnë si lumë

Një grua që pretendon se është terapiste e përqafimeve thotë se ka një listë klientësh që paguajnë deri në 2000 dollarë për përqafimet e saj.

Çmimet e shërbimeve që ajo ofron janë: 65 dollarë për një seancë përkëdheljeje 1-orë, një seancë përqafimi dhe një vakt 2-orësh 195 dollarë dhe 1300 dollarë përkëdhelje gjatë natës, duke i mbajtur klientët në krahë ndërsa ata i zë gjumi.

Missy Robinson, 43 vjeç, thotë se përqafimi ndihmon në “shërimin e trupit, mendjes dhe shpirtit” dhe këmbëngul se shërbimet e saj nuk kanë të bëjnë me sek!sin.

Unë nuk jam një punonjëse sek!si dhe kurrë nuk kam pasur ndonjë klient që të përpiqet të bëjë diçka të tillë me mua. Unë i kërkoj klientëve meshkuj dhe femra të nënshkruajnë një marrëveshje përpara se të fillojë seanca.

Ajo thotë se shumica e klientëve të saj janë meshkuj dhe ajo beson se seancat e tyre kanë përfitime të thella shëruese.
Unë e di që burrat janë shpesh ata që kanë nevojë për shërbime të tilla, sepse ata mund të neglizhohen kur bëhet fjalë për emocionet.

Sipas saj mungesa e prekjes përkeqëson vetminë dhe mund të shkaktojë mbingrënie dhe zakone si p.sh. pirja e duhanit dhe kafshimi i thonjve. Megjithatë, Robinson zbuloi se kohët e fundit ajo kishte një kliente femër që kishte nevojë thjesht për një “përqafim nëne”.