Ian dhe Greg ju tregojnë me një moment të vetëm se ç’do të thotë të dalësh nga shtëpia e nënës

Vizitat tek gjyshja apo gjyshi mbeten gjithmonë më të ëmblat. Dhe si për ta kuptuar mirë se në cilin vend ke qenë, gjyshërit kujdesen gjithmonë të na përcjellin me ëmbëlsira, ushqime e çdo gjë tjetër kur largohemi.

Të njëjtin moment e ka ndarë edhe Julka me dy djemtë e saj, Ian dhe Greg.

“Më thuaj që dolëm nga nëna pa më thënë që dolën nga nëna. Me tasa përgjithmonë”, ka shkruar Julka duke qeshur me pamjen para saj.

Ndonëse ky moment ka sjellë shumë të qeshura, me siguri ka shkaktuar dhe emocione shumë të bukura edhe për Ian dhe Greg që largohen gjithmonë me diçka me vete nga nëna./revistawho.com