Ish-konkurrenti i Përputhen shpreh publikisht dëshirën për t’u bërë pjesë e BBV 2

Big Brother Vip 2 do të startojë pas disa muajsh dhe duke parë bujën e madhe që shkaktoi edicioni i parë kërkesat për të hyrë në të do të jenë të larta.

Kështu, një nga personazhet që ka shprehur dëshirën për të qenë pjesë e këtij formati është Albi Dhima, ish-konkurrenti i Përputhen.

Albi është një nga djemtë më të pëlqyer nga publiku për këtë sezon për arsye se ishte gjithmonë i sjellshëm dhe kishte një artikulim të mirë.

Në një bisedë virtuale me ndjekësit e tij Albi u shpreh se pa asnjë hezitim do të bëhej pjesë e Big Brother Vip.


“A do futeshe në BBV”, e pyeti njëri nga ndjekësit dhe Albi u përgjigj: “Qartë, thjeshtë, pastër, nëse do më jepej si mundësi…PO.”

Ndërkohë zbuloi edhe se është në një marrëdhënie tani që ka dalë nga Përputhen.