Jemi katandisur si mos me keq; çmimet dita-ditës po rriten, njerëzit po ikin, varfëria po thellohet…

Dy të këqija nuk e bajnë një të mirë!

Mospuna, dështimet dhe shkeljet e qeverisë dhe presidentes aktuale, assesi nuk mund të arsyetohen me dështimet, shkeljet e mospunën e qeverive paraprake.

Keta jane thirre ne transparence, drejtesi, pune, perkushim, e rreptesisht kunder keqperdorimeve e shkeljeve. Dhe mbi kete baze jane votu mbi 50%.

Nese e pranojme çdo deshtim e shkelje, se edhe ata para ketyne kane ba keshtu, atehere Kosova jo qe s’ka me ece para, por edhe ka me u shkaterru krejt.

Mendone, ata qe kane me ardhe pas ktyne, krejt deshtimet, shkeljet e mospunen kane me arsyetu, me deshtimet e krejt ktyne te me hershmeve.

Kush me punu per kete vend?

A dojme me çu para kete vend, apo po vajtojme çka kane ba ata ma heret?

Jemi katandisur si mos me keq; çmimet dita-ditës po rriten, njerëzit po ikin, varfëria po thellohet… e keta le t’i fajesojne qeverisjet ne kohen e ilirëve.