“Kam një hall!” Foni i “Fiks Fare” bie në kurth!

Këtë episod të ‘Ndryshe’, preja e kurthit të Salsanos dhe Adit është Foni i ‘Fiks Fare’…

Ksenofon Ilia

Salsano Rrapi
Adi Pojana
Dj Vini