Këto janë çiftet e horoskopit, që krijojnë lidhje më të forta se të gjithë

Peshorja dhe Akrepi
Peshorja dhe Akrepi arrijnë të krijojnë një miqësi dhe marrëdhënie fantastike, sepse janë të dyja shenja tepër intensive. Peshoret kanë nevojë për vëmendje, Akrepat po ashtu. Peshorja në një lidhje merr rolin e personit që jep këshilla, kurse Akrepi të personit që ka nevojë për këshilla. Së bashku, ata krijojnë njësimbiozë tepër të bukur që arrin t’i plotësojë nevojat e të dyve.
Personat e k
ëtyre shenjave mund të duken fillimisht sikur nuk bien dakord me njëri-tjetrin, por me kalimin e kohës arrijnë të kuptojnë se kanë interesa të përbashkëta dhe kanë nevojë për njëri-tjetrin.

Peshqit dhe Gaforrja
Të njohura si shenjat më të ndjeshme të horoskopit, Peshqit dhe Gaforrja arrijnë ta kuptojnë njëri-tjetrin si asnjë shenjë tjetër. Së bashku, ata humbasin në botën e tyre të vogël dhe arrijnë të gjejnë lumturi në faktin që dikush është duke i kuptuar. Tërheqja midis këtyre shenjave është e pamohueshme. Peshqit dhe Gaforrja janë të mrekullueshëm bashkë, sepse arrijnë ta plotësojnë njëri-tjetrin. Gaforrja është shenjë e ndjeshme dhe realiste, ndërkohë që Peshqit janë kreativë dhe intuitivë. Që nga fillimi i lidhjes së tyre, këto shenja e kuptojnë se kanë mjaft interesa të përbashkëta.

Binjakët dhe Ujori
Një Binjak dhe një Ujor mund ta balancojnë njëri-tjetrin. Ndërkohë që Binjakët mund të jenë shenjë e pavendosur dhe e çorientuar, Ujori është shenjë e vendosur dhe ambicioze. Të dyja shenjat kanë nevojëpër njëra-tjetrën, në mënyrë që të arrijnë objektivat e tyre. Binjakët u hapin sytë Ujorëve, ndërkohë qëUjori i tregon Binjakëve se cilën rrugë të ndjekin. Kjo marrëdhënie funksionin sepse, thellë thellë, këto shenja kanë të njëjtat objektiva. Në fund të fundit, një Ujor dëshiron thjesht të jetojë një jetë tëekuilibruar, njësoj sikurse Binjakët, vetëm se këta të fundit duan të ndjekin mënyra të tjera për ta arritur diçka të tillë. Ata kanë nevojë ta kenë pranë personin e shenjës tjetër për t’u bërë ata që dëshirojnë tëbëhen.