Këto janë dhjetë gjëra që gratë i bëjnë kur presin s*ks me ju

Edhe pse rrallë do ta vini re këto detaje tek ato, gratë kalojnë nëpër skenarë të ndryshëm, duke përfshirë frikën se do të bëjnë gjithçka siç duhet.

Këto të fundit kujdesen shumë për pamjen e tyre, dhe sigurohen që gjithçka të jetë e përsosur.

Priza.al sjell në vëmendjen tuaj dhjetë gjërat që gratë i bëjnë para seksit:

  • Depilohen, kjo sepse duan të duken sa më bukur dhe të përsosura;
  • I bëjnë me llak thonjtë e këmbëve, për t’u dukur edhe më mirë;
  •  Bëjnë pak panik  në lidhje se si do të duket gjithçka dhe nëse do të bëjë diçka të gabuar;
  •  Zgjedhin veshje të brendshme seksi;
  • Kalojnë orë të tëra për të vendosur se çfarë të veshin, kjo vlen për femrat që ende nuk jetojnë me të dashurit e tyre;
  • Mendojnë nëse duhet të marrin prezervativë;
  •  Bisedojnë me miket;
  •  Bëjnë një listë mendore se çfarë të sjellin për pas mëngjesi në rast se flenë me ju, nëse duhet të sjellin furçë dhëmbësh, krem për fytyrën, çamçakëz dhe rroba të pastra;
  • Harrojnë atë që kanë planifikuar,  kështu që të nesërmen në mëngjes ato shkojnë në punë ose në kolegj me rroba që i kanë veshur një natë më pare;
  • Pinë alkool më pare! Besoni apo jo, edhe femrat shpesh bëjnë panik para takimit.