Korçari 22 vjeç i tregon hallin, thotë se nuk e ka bërë ende sefte, Aldo: Bëj stërvitje se…

Një 22 vjeçar nga Korça ka telefonuar sot në emisionin e mëngjesit “Aldo Morning Shoë”, për të folur për një temë që lidhje familjen. ” Një fundjavë me familjen, gruan dhe fëmijët apo me prindërit, ishte tema, për të cilën i riu nuk dha një përgjigje të saktë. Klementi nuk u shpëtoi ngacmimeve të Aldos, i cili e pyeti nëse kishte kryer ndonjëherë marrëdhënie.

Kelmenti: Tek prindërit do shkoja me pushime. Aldo: Po ti martuar, i fejuar, me fëmijë? Kelmenti: Jo, jo. Aldo: Po të ta mblidhte nusja, të thoshte o me prindërit o me mua, zgjidh? Kelmenti: Me nusen.

Aldo: Kjo tregon karakter të fortë domethënë? Kelmenti: Po, po, unë i dua të dy palët. Aldo: Po ti kë do, s’ke nuse? Kelmenti: Kur të martohem them unë. Aldo: Do ndonjë mo? Kelmenti: Jo.

Aldo: Hë mo hë e kam seriozisht, ta ka dhënë në tru për ndonjë?Kelmenti: Po jo mo, unë kam gjetur, po se kam bërë kështu, kupton. Aldo: Nuk e ke bërë sefte? Kelmenti: E kam bërë planin, po nuk e kam marrë.

Aldo: Planin e kuptoj unë, por e ke bërë sefete apo nuk e ke bërë sefete? Kelmenti: Jo, jo. Aldo: Akoma? Çfarë moshe ke ti?Kelmenti: 22. Aldo: Dhe nuk e ke bërë sefte akoma?

Kelmenti: Jo, jo kam akoma kohë unë.  Me moshë çdo gjë. Aldo: Ke qenë ndonjëherë i lidhur? Kelmenti: Jo, jo asnjëherë. Aldo: Po kështu çfarë sheh syri bën dora, apo fare? Kelmenti: Tani jo, po kam pasur raste por…

Aldo: Mos e lësho veten, shih e bëj se po të kalon koha. Kelmenti: Po jo mo se kemi kohë ne, 22 vjet ehu. Aldo: Kalon koha shoku se për më tepër rriten çmimet, kujdes. Kelmenti: Po mirë o çmimet rriten, po do shtosh e rrogën pastaj?

Aldo: Çfarë pune bën ti? Kelmenti: Unë jam punë me bagëti shoku. Kam patur lidhje shumë po nuk kam pranuar se jam i vogël prandaj.Aldo: Shokët e tu e kanë zbrazur dyfekun, ndërsa ti ëhë.

Kelmenti: Po mirë mo është ndryshe, ata janë më të mëdhenj se mua. Aldo: Pse shokët e tu janë lidhur në moshën 40-50? Kelmenti: Në moshën 23,24,25 vjeç. Aldo: Ke dhe një vit liri, këtë po thua?

Kelmenti: Po këtë po them. Aldo: Bëj pak stërvitje se të plas dyfeku në dorë. Kelmenti: Jo mo se kemi kohë, jemi të rinj akoma. Aldo: Kam hallin e dyfekut, asnjë gjë tjetër.Kelmenti: Sa të jesh i ri të të bëjë këmba e dora, se pastaj ajo është gjë tjetër.