Kualicioni Berisha-Meta, Blushi te “5pyetjet”: Nuk kemi ende një emër

I ftuar te “5pytejet nga Babaramo”, deputeti i PL-së Tedi Blushi foli për koalicionin e PL-së me Berishën.

Blushi tha se PL dhe opozita e bashkuar ka sot një kandidat dhe çdo kandidat tjetër është kandidat i rilindjes.

Tedi Blushi: Nuk besoj se do të kemi ndonjë surprize. PL dhe opozita e bashkuar ka sot një kandidat dhe çdo kandidat tjetër është kandidat i rilindjes. Secili subjekt do të jetë me një listë më vete. 

PL-ja do të ketë kandidatët e vetë.

Për sa i përket emrit të koalicionit jemi ende në diskutime me PD-në.