Lista dhe fotot e burrave më të shëmtuar në botë

Në artikullin e sotëm do të njiheni me burrat më të shëmtuar në botë. Kush është njeriu më i shëmtuar në botë? Sigurisht që nuk është një titull që të jep kënaqësi. Megjithatë, disa përfitime shkojnë me ekstremet e botës.

Ekzagjerimi dhe popullariteti janë thjesht të pabesueshme, dhe për individët e kurorëzuar që kanë një anë njerëzore që shumica e njerëzve mësojnë ta shmangin, është një veprim i guximshëm.

Secili ka pasiguritë dhe defektet e veta dhe mëson të jetojë me to. Shumica e njerëzve janë të zënë duke lajkatur të famshëm dhe rrallë mendojnë për burrat e shëmtuar të kësaj bote.

Fytyra e njeriut më të shëmtuar mund të jetë një pamje groteske për shumëkënd, por, siç e pranojnë ata, kanë pranuar kurorën e njeriut më të shëmtuar – ekzemplarin e padiskutueshëm.

Është interesante se njeriu më i shëmtuar në titullin botëror nuk është i rezervuar për askënd, por ndryshon nga personi në person. Kush e mban kurorën e Guinness për këtë?

Lista dhe fotot e burrave më të shëmtuar në botë
1. Godfrey Baguma
Lista dhe fotot e burrave më të shëmtuar në botë
2. Casa Sere
Lista dhe fotot e burrave më të shëmtuar në botë
3. Michael Berryman