Luizi i zbulon Oltës “pikën e dobët”

Të qëndrurit si një trup i vetëm me Oltën, kjo gjë nuk e ndaloi aspak Luizin të përqafohet e të rri shtrirë me Kiarën.

Ai i tha Oltës të shkonin te shtrati i Kiarës dhë të rrinin atje dhe siç ishin futur të dy me një bluzë, ata u shtrinë mbi Kiarën, ku Luizi nisi ta përkëdhelte dhe ta përqafonte atë.

Momenti u shoqërua edhe me batuta të shumta, pasi në të njëjtin krevat ishin shtrirë Luizi, Kiara, Olta e Dea. Luizi nuk i ndali ngacmimet as ndaj Oltës. Ai e gudulisi këtë të fundit, ç’ka shtyu Oltës të hiqte bluzën, që me rregull nuk lejohet.