Marina tregon se Getoarit i jepet në kuzhinë, për punën më burrërore

Getoarin nuk e kishim parë ndonjëherë duke gatuar, por ja që Marina na tregoi se kur do i futet punës, për gjëra nga ato të rëndat.

Ka marrë një thikë të madhe dhe është futur në dyqan të presë mishin.

Marina nuk nguron fare t’i bëjë një video ku qesh dhe e thërret duke e quajtur “kasap”.

Sigurisht videon e postoi online dhe na tregoi se bashkëshorti i saj qënka i zoti shumë në punët më të vështira të kuzhinës. Fiks ato punët e burrave./revistawho.com