“Martohuni shpejt si unë se do u jap shtëpi falas”, Edi Rama u bën premtim e madh të rinjve

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, foli diten e djeshme në Kongresin e Partisë Socialiste foli mes të tjerash foli edhe për të rinjtë e kësaj partie që aspirojnë të ecin para.

“Ky katër vjeçar është edhe koha e duhur për të hedhur themelet për një proces të ri dhe për të ecur përpara më shumë me partinë tonë.

“Përkujdesjeje shoqërore, duke kthyer tani modelin e rindë rtimt në model të ndërtimit në masë të shtëpive sociale duhet të vazhdojë në masë.

“Të shtëpive për ata që nuk kanë mundësi qofshin më të va rfër apo të rinj që martohen e të vazhdojnë jetën e tyre në mundësi të mira.

“E me të drejtë duan të bëjnë atë që kam bërë unë që kur isha i vogël se ju e dini jam martuar i vogël dhe nuk duan të jetojnë me vjehrrin e vjehrren, duan shtëpi më vetë’.-shprehet kryeministri.

Edi Rama për të rinjtë: “Martohuni shpejt si unë. Cifteve te reja do u japim shtepi fa las”. Një premtim i rëndësishëm, por varet a do të mbahet nga kryeministri.