Mevlani rikthehet në ‘Përputhen’ dhe Filloreta e surprizon keshtu!

Mevlani u rikthye sot në “Përputhen” pas një pauze disa ditëshe. Filloreta u shpreh se e kishte marrë malli për konkurrentin.

Mevlani rikthehet në ‘Përputhen’ dhe Filloreta i bën

“Më ka marrë malli se nuk ka qenë këtu. E kam ndjerë veten pak më të vetmuar”, u shpreh ajo.