Momenti kur Dan Hutra mbërrin në Policinë e Tiranës (VIDEO)

Momenti kur Dan Hutra mbërrin në Policinë e Tiranës (VIDEO)
Momenti kur Dan Hutra mbërrin në Policinë e Tiranës (VIDEO)
Momenti kur Dan Hutra mbërrin në Policinë e Tiranës (VIDEO)
Momenti kur Dan Hutra mbërrin në Policinë e Tiranës (VIDEO)
Momenti kur Dan Hutra mbërrin në Policinë e Tiranës (VIDEO)
Momenti kur Dan Hutra mbërrin në Policinë e Tiranës (VIDEO)
Momenti kur Dan Hutra mbërrin në Policinë e Tiranës (VIDEO)
Momenti kur Dan Hutra mbërrin në Policinë e Tiranës (VIDEO)
Momenti kur Dan Hutra mbërrin në Policinë e Tiranës (VIDEO)
Momenti kur Dan Hutra mbërrin në Policinë e Tiranës (VIDEO)

Ky është momenti kur 40-vjeçari Dan Hutra mbërrin në Policinë e Tiranës rreth orës 19:55. Me pranga në duar dhe i shoqëruar nga dy efektivë policie, Dan Hutra u dërgua në Drejtorinë Vendore të Policisë Tiranë pas arrestimit në landfillin e Sharrës.

Momenti kur Dan Hutra mbërrin në Policinë e Tiranës (VIDEO)
Momenti kur Dan Hutra mbërrin në Policinë e Tiranës (VIDEO)
Momenti kur Dan Hutra mbërrin në Policinë e Tiranës (VIDEO)
Momenti kur Dan Hutra mbërrin në Policinë e Tiranës (VIDEO)
Momenti kur Dan Hutra mbërrin në Policinë e Tiranës (VIDEO)

Ne operacionin për arrestimin e tij ka marrë pjesë edhe drejtori Muhamet Rrumbullaku.

Hutra do të merret në pyetje për krimet e tij. Ai duket i qetë teksa shoqërohet brenda ambienteve të policisë.