Ndërhyri policia, çfarë ndodhi me koncertin e Mozzik në Tiranë?

Mbrëmë ishte e planifikuar që Mozzik të performonte në një nga klubet e natës në Tiranë.

Mirëpo me të arritur aty, reperi pa që kishte forca të policisë brenda që ndalonin zhvillimin e çdo performance dhe ndaluan muzikën e lartë.

Me anë të një postimi në llogarinë e tij në Instagram ai i kërkoi ndjesë të gjithë qytetarëve të Tiranës që po prisnin Mozzik të ngjiste skenën.

Ai ndër të tjerash thotë se ndërhyrja e policisë së shtetit ishte komplet e gabuar dhe absurde.

Më poshtë ju sjellim reagimin e tij të plotë. 

Ndërhyri policia, çfarë ndodhi me koncertin e Mozzik në Tiranë?