Nëna e Marinës dhe Luanës një zonjë e vërtetë

Ato janë dy ndër moderatoret më të njohura dhe të pëlqyera në vend.

Bëhet fjalë për motrat Vjollca, Marinën dhe Luanën.

Shpesh ato kanë ndarë imazhe bashkë me nënën e tyre duke na bërë të theksueshme lidhjen e fortë që kanë me të.

Së fundi ka qenë Luana ajo që ka ndarë një story ku shihet nëna e saj teksa në mbishkrim shkruan “Merre mamën tënde e shko në një udhëtim vec me të”./InfoKosova/

FOTO: