Orinda Huta na zbulon fjalën e parë të Atarës!

Çifti i njohur i showbiz-it shqiptar, Orinda Huta dhe Turjan Hysko, janë bërë prindër të Atarës së vogël për herë të parë vitin e kaluar.

Teksa ka realizuar një “intervistë virtuale” me ndjekësit e saj në Instagram, Orinda ka zbuluar se cila ka qenë fjala e parë që Atara ka thënë.

“A ka filluar Atara të thotë ndonjë fjalë, ose të bëjë ndonjë hap?”, e ka pyetur një ndjekëse Orindën, teksa ajo është përgjigjur nëpërmjet një videoje, ku shfaqet me të voglën e saj dhe tregon se fjala e parë e Atarës ka qenë “mama”.