Para dhe pas qëndrimit në Big Brother, si ndryshuan në pamje disa nga vipet (Fotot)

Në ditët e sotme, është e vështirë të dallosh një ndryshim në pamje sidomos tek personazhet e famshëm të cilët janë gjithnjë të kururar në detaje. Ama janë disa situata si përshembull Big Brother në të cilin personazhet pjesmarrës shfaqen PA FILTRA. Por, ndryshimi para dhe pas qëndrimit në shtëpinë më të famshme është aq domethënës. Shumë prej vajzave ndryshuan modelin e flokëve, të tjera ngjyrën e tyre duke patur një transformim rrënjësor, të paktën ashtu duket nga fotot e Instagram.

Më poshtë disa nga dukjet e vajzave gjatë dhe pas Big Brother Vip:

BEATRIX RAMOSAJ
Para dhe pas qëndrimit në Big Brother, si ndryshuan në pamje disa nga vipet (Fotot)

ARJOLA DEMIRI
Para dhe pas qëndrimit në Big Brother, si ndryshuan në pamje disa nga vipet (Fotot)

ANTONELA BERISHA
Para dhe pas qëndrimit në Big Brother, si ndryshuan në pamje disa nga vipet (Fotot)

FIFI
Para dhe pas qëndrimit në Big Brother, si ndryshuan në pamje disa nga vipet (Fotot)

SEMI JAUPAJ
Para dhe pas qëndrimit në Big Brother, si ndryshuan në pamje disa nga vipet (Fotot)

MONIKA LUBONJA