Personazhet e njohur urojnë Pashkët Ortodokse

Pashkët ortodokse janë festuar me vezët shumëngjyrëshe edhe nga personazhet e njohur. Ata kanë publikuar që prej mëngjesit momente nga shtëpia, pranëvtë dashurëve ose vezëve të ziera.

Duke uruar Pashkë të mbara për të gjithë, ne ju sjellim më poshtë urimet e vajzave dhe grave të njohura shqiptare!

Pashka ose pashkët është kremtimi më i madh i kalendarit liturgjik të kishës katolike romake dhe të kishave të tjera të krishtera që kremtojnë Ringjalljen e Jezusit./revistawho.com