‘Po mirë mor kryehajduti yne, a nuk ishe ti, ai që thoshe se SPAK është i pavarur’

 

” i shqetesuar” per mungesen e drejtesise dhe shantazhon SPAK-un te veproj mbi opoziten!

I tmerruar dhe i trembur deri ne humbje kontrolli, i ben thirrje, SPAK-ut te ndaloje opoziten, se tashme nuk e ka nen kontroll!

Kontrollonte te gjitha pushtetet, pa asnje kufizim!

Te gjitha bashikte dhe keshillat bashkiak, qe ju “falen” ne 2019 nga ” shefi”opozites!
Thua u be falas?

Parlamentin e 2017- 2021 qe ju fal nga ” shefi i opozites”
Thua u be falas?

Çdo institucion tjeter te varur dhe te pavarur dhe aty ku nuk mundi ta kontrollonte, presioni, shantazhi, joshiet dhe çdo forme ligjore dhe jo ligjore, ishte qellimi i tij, per ti vene nen kontroll!

Servilizmi i peshtire, jargavitja dhe lepirja ndaj tyre, jane menyra e tij e vetme, per te perfituar simpatine dhe mbeshtetjen e nderkombetareve!

I gatshem te shes çdo gje, me sy mbyllur, mjafton qe te rrij ne pushtet!

I eshte prishur qetesia tashme, se opozita po ngrihet ne lartesine e duhur, ne lartesine qe e duan qytetaret dhe ulerin i tmerruar, ndaloni opoziten!

Akuzon SPAK-un si apatik dhe te njeanshem!

Po mire mor kryehajduti yne, a nuk ishe ti, ai qe thoshje se SPAK eshte i pavarur, profesionist dhe rezultati me i mire i reformes ne drejtesi?

Pse tani eshte i tille?

Koncesionet, PPP -it, tenderat, incineratoret, vjedhjet ne çdo sektor, manipulimi i zgjedhjeve, emerimet pa kriter ne administrat, shpopullimi i vendit, falimenti i bizneseve, falimenti i fermereve, korrupsioni galopant, pastrimi i parave, krimi dhe droga, kane qene dhe vazhdojne te jene, bashkeshoqerues dhe aleatet tuaj ne keto 9 vite!

Bertit dhe ulerij sa te duash, qe SPAK duhet ti sulet opozites, faktet jane ndryshe, çdo fakt te çon tek ju!