Romeon, Donaldin dhe Albanin i bashkon diçka më shumë se Vlora…

 

Me një foto në llogarinë e tij, Romeo ka zbuluar se ai me Donaldin janë nga i njëjti fshat si Alban Skënderaj, e madje ky i fundit është bashkëfshatari i parë që takojnë.

“U bëmë kaq vjeç dhe është i pari bashkëfshatar që po takojmë”, shkruan Romeo krah fotos ku shaqen të tre të qeshur.
Me përfshirjen e binjakëve edhe në muzikë, nuk do të ishte habi që pas kësaj fotoje të fshihej edhe ndonjë projekt tjetër, por kjo mbetet për t’u zbuluar me kohën.
Për momentin i vetmi fakt që i bashkon është fshati Vërmik, ku djemtë kanë prejardhjen e tyre./revistawho.com