Ruani burrat! Serena Sula ndan britanikun nga gruaja: Sorry, babe, ahahaha

Serena Sula disa kohë më parë publikoi mesazhet private me youtuber-in e njohur britanik, Teddy Grey, i cili përfoli për disa “punërëra” modelen Arta Nitaj, duke thënë se shkonte për 5 mijë euro nata.

Serena Sula rrëfeu në një intervistë për Panorama Plus, se bisedonte gjatë gjithë kohës me Teddy Grey, duke shkëmbyer mesazhe me spec, video pa rroba dhe kur ai erdhi në Shqipëri përfunduan në shtrat së bashku.

Ajo tregoi se youtuber-i britanik u nda nga gruaja, pas një debati të madh që kishin bërë me njëri-tjetrin për shkak të saj.

Ndërkohë shumë janë mediatizuar edhe mesazhet me blogerin britanik, si shkoi historia? “Historia shkoi që ne kemi folur shumë më njëri-tjetrin, 24/7 mesazhe super, upss… Me video pa rroba të dërguara si nga unë, si nga ai, all night you know’ dhe vetëm kur kemi përfunduar në krevat bashkë, nuk kishte si të ndodhte ndryshe kur erdhi në Shqipëri”, tregon Serena.

Po me gruan e tij si shkoi historia? “Historia shkoi që gruaja e tij më tha se unë i kisha çuar ata deri në ndarje dhe britaniku gjithashtu më tha që ne jemi ndarë.

Edhe unë i thashë s’e nuk kam fajin që më kanë bërë ‘më super-in e Shqipërisë, origjinale dhe kam s… appeal 100% moj zemra. Ruaj burrin ti vetë… Sorry, babe, ahahah”, shton Serena.