Se*s pas grindjes, ja pse meshkujt çmenden pas tij

Secili nga ne, së paku ka dëgjuar, ose përjetuar seks pas grindjes.

Ata të cilët bëjnë seks pas grindjes, kanë treguar përjetimet shpërthyese që kanë ndjerë.

Mirëpo, nuk janë të paktë edhe ata të cilëve u duket jashtë logjikës dhe nuk mund as ta imagjinojnë, që pas grindjes të puthen egërsisht dhe të bëjnë seks me partnerin.

Një studim i bërë mbi çështjen, ka evidentuar se 80 % e çifteve preferojnë të bëjnë seks pas grindjeve.

Ajo që duket më interesante, është se meshkujt preferojnë të bëjnë seks kur partneret e tyre janë me nerva. Arsyeja është se partnerja e tyre iu pëlqen e egër në shtrat.