Shoferi i moshuar futet kundravajtje në autostradën Tiranë-Elbasan! Rezikon dhjetëra udhëtarë

Një ndodhi e papritur edhe e pazakontë është regjistruar pasditen e kësaj të shtunë në segmentin rrugor të autostradës Tiranë-Elbasan.

Burimet bëjnë me dije për Gazetën Shqiptare se një drejtues i moshuar, me syze me një mjet tip “Ford Kuga” është futur në sensin e kundërt të lëvizjes, pra kundravajtje.

Shoferi në fjalë ka dalë nga nga dalja në ibë dhe hyn kundra vajtje duke rrezikuar jetën e shumë përdoruesve të rrugës.