Shqiptarët e pijnë me grushte! Mjeku italian: Ky ilaç ka më shumë efekte anësore, sesa vak.sinat

“Paracetamoli ka më shumë efekte anësore sesa vaksinat”. Deklarata u bë nga specialisti italian i sëmundjeve infektive Matteo Bassetti gjatë prezantimit të librit të tij “Bota është e mikrobeve”.

Sipas tij vaksi.nat kanë meritën që na lejuan të jetojmë një vit normal, duke iu referuar vitit 2022 pasi viti i mëparshëm pati shumë humbjeje jetë njerëzish.

Në lidhje me efektet anësore të vaksinave, ai tha se “të gjitha barnat i kanë ato” dhe për shembull, paracetamoli ka më shumë se vaksinat”.

Për drejtorin e klinikës së sëmundjeve infektive të spitalit San Martino në Xhenova, Matteo Bassetti “shumë humbje jetetë pacientëve pozitivë, nga janari 2022 e deri më sot, klasifikohen si ‘Covid’.

Por kanë të bëjnë me pacientë që për shkak të patologjive të tjera do të kishin humbur jeten njëlloj”, duke iu shtuar zërave të studiuesve dhe mjekëve të tjerë.

Të mendosh që ne shqiptarët e pijmë me grushte paracetamolin, për çdo gjë që na dhemb në trup, për ëdo shqetësim, direkt paracetamol.