Shtatëzënë për herë të parë? Këngëtarja shqiptare shton dyshimet me fotot e fundit

Këngëtarja me orgjinë shqiptare, Rita Ora, e cila është e njohur në mbarë botën për zërin e saj brilant mund të jetë shtatzënë!

Nuk e themi vetëm ne, por mediat britanike dhe australiane kanë disa ditë që aludojnë se ylli i muzikës pop mund të jetë në pritje të fëmijës së parë.

Nëse para pak ditësh Rita postoi disa foto që ngritën dyshime, dje këngëtarja ka përforcuar edhe më shumë këto zëra.

Shtatëzënë për herë të parë? Këngëtarja shqiptare shton dyshimet me fotot e fundit

Rita ora dhe i dashuri i saj Taika thuhet se janë gati ta çojnë marrëdhënien e tyre më përpara, ndërsa këngëtarja ka postuar një foto me dorën mbi bark.

Shtatëzënë për herë të parë? Këngëtarja shqiptare shton dyshimet me fotot e fundit

Ndërsa pas saj postoi një selfie ku barku dukej më i rrumbullakosur se zakonisht, megjithatë asgjë nuk është e sigurtë.

Shtatëzënë për herë të parë? Këngëtarja shqiptare shton dyshimet me fotot e fundit

Deri më tani është raportuar se Rita nuk pi më alkool si zakonisht kur del nëpër darka e festa,  gjë që e bëjnë vetëm gratë shtatzëna apo jo?!

Shtatëzënë për herë të parë? Këngëtarja shqiptare shton dyshimet me fotot e fundit

Shtatëzënë për herë të parë? Këngëtarja shqiptare shton dyshimet me fotot e fundit